Written by

Uzmite duplo i zaradite duplo

m:vijesti| Views: 271

mtel-biz

Unaprijedite kvalitet vaše poslovne komunikacije uz m:tel poslovne m:biz tarife. Tarifni modeli m:biz prilagođeni su svim vašim poslovnim potrebama, a u njima od sada za istu cijenu pretplate dobijate duple bonus minute za razgovore prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Pored ovih duplih bonusa za razgovore u mobilnoj mreži i dalje u m:biz tarifama možete koristiti i bonuse za neograničene razgovore prema fiksnim mrežama u BiH, neograničene SMS-ove unutar BiH i mobilni internet u m:tel mreži, te bonus minute prema fiksnoj mreži Telekoma Srbija u Srbiji.

Uz m:biz standard umjesto dosadašnjih 150 minuta bonusa, za razgovore prema mobilnim mrežama u BiH dobićete 300 minuta. Tu su i dalje 1 GB mobilnog interneta, neograničeni razgovori prema fiksnim mrežama u BiH, SMS-ovi prema svim mobilnim mrežama u BiH, kao i 100 minuta razgovora prema fiksnoj mreži Telekoma Srbija u Srbiji.

Za sve vas koji se odlučite za m:biz profi, očekuje vas 600 minuta razgovora prema svim mobilnim mrežama u BiH, 2 GB mobilnog interneta, neograničena komunikacija sa fiksnim mrežama u cijeloj BiH, neograničeni SMS-ovi unutar BiH i 250 minuta razgovora prema fiksnoj mreži Telekoma Srbija u Srbiji.

Za premium poslovanje zadužene su m:biz premium tarife u kojima od sada umjesto dosadašnjih 600, dobijate 1 200 minuta razgovora prema svim mobilnim mrežama u BiH, a tu su još i 4 GB mobilnog interneta, neograničeni razgovori sa fiksnim mrežama u BiH, neograničeno slanje poruka unutar BiH, kao i 500 minuta razgovora ka fiksnoj mreži Telekoma Srbija u Srbiji.

m:biz VIP tarifa nudi vam još više. Umjesto uz dosadašnjih 1 000 minuta, od sada u ovoj tarifi komunicirajte sa svim mobilnim mrežama u BiH uz bonus od 2 000 minuta. Tu su još i 16 GB mobilnog interneta, neograničeni razgovori sa fiksnim mrežama u BiH ali i neograničeni razgovori sa fiksnom mrežom Telekoma Srbija u Srbiji, neograničeno slanje poruka prema svim mobilnim mrežama u BIH, a tu je i 100 minuta bonusa za razgovore prema zemljama Evrope, Kanadi, SAD i Australiji.

m:biz tarifa u kojoj dobijate najviše je m:biz VIP 200. Komunikacija u ovoj tarifi skoro da je neograničena. Od tarife VIP razlikuje se u bonusu za razgovore prema svim mobilnim mrežama u BiH, koji sad iznosi 4 000 minuta i mobilnom internetu od 32 GB.

Uz ove fantastične bonuse u m:biz tarifnim modelima, pronađite i telefon koji će biti adekvatan svim vašim potrebama, a mi vam predlažemo: Sony Xperia E5 i HTC Desire 10 Lifestyle uz Kaspersky antivirusnu zaštitu, LG G6 ili najnovije Samsung Galaxy S8 i S8+. Sve ove telefone možete u m:biz tarifama pronaći po cijeni već od 1 KM sa PDV-om.

Ne oklijevajte uzeti ono što vam pripada!

Za dodatne informacije kontaktirajte m:tel agenta prodaje, pozovite 0800 50 300 ili posjetite stranicu www.mtel.ba.