Luedu_mtel_blog

Written by

Uzmite svoju besplatnu igricu Luedu – zaigrajte porodičnu igru!

m:vijesti, prijateljstva| Views: 402

m:tel i Luedu doniraju 400 kompleta edukativne igre „Nauči se čovječe“ porodicama iz Republike Srpsike, sa četiri i više članova, od kojih su bar dva člana djeca školskog uzrasta.

Dobro došli u čarobni svijet znanja, zabave i druženja!

Luedu „Nauči se čovječe“ je interaktivna, društvena i edukativna platforma koja na jedinstven način objedinjuje igru na tabli sa kviz pitanjima u digitalnoj aplikaciji. Aplikacija pruža mogućnost svakom igraču da izabere kviz pitanja koja odgovaraju njegovom uzrastu i interesovanju. Igra je namijenjena cijeloj porodici i na srpskom je jeziku.

Ukoliko živite u RS, a vaša porodica broji četiri ili više članova, od kojih su bar dva člana djeca školskog uzrasta, sada imate mogućnost da osvojite besplatan komplet Luedu igre.

A, kako da dobijete svoj primjerak ove edukativne igre?

Veoma jednostavno, odlaskom na sajt https://luedu.co/donacije/, gdje vas čeka prijavna forma. Potrebno je samo da unesete tražene podatke, a potom će vas vaša igrica čekati u poslovnici m:tel-a u vašem mjestu, a koju ćete sami odabrati kroz ovu aplikaciju za prijavu.

Uz Luedu, cijela porodica učestvuje u potrazi za odgovorima, pritom se zabavljajući. Igru prati mobilna aplikacija bez koje nije moguće zaigrati „Nauči se čovječe“, jer se u toku igre na aplikaciji prikazuju pitanja i odgovori, odnosno, aplikacija daje znak kada je odgovor tačan i kada možete pomjeriti pione na tabli, a kada ne. Dakle, kako bi zaigrali Luedu, svaki igrač treba da prvo kreira svoj profil u Luedu aplikaciji i podesi parametre kviza prema svojim potrebama. Aplikaciju, naravno, preuzimate besplatno sa navedenog sajta.

Iskoristite svoje slobodno vrijeme na najbolji način, zaigrajte igru Luedu, gdje znanje nije ocjena nego nova ideja! To je i dobra prilika da se porodica poveže, najkonstruktivnije moguće koristi digitalne tehnologije u svrhu sticanja znanja, pomjeranja sopstvenih granica, zabave, avanture i učenja, a pitanja u igri prilagođena su svim uzrastima: od nižih razreda osnovne, preko viših razreda, do pitanja iz svijeta fudbala, košarke, muzike, filma, nauke i zanimljivosti za odrasle…

Klikni na https://luedu.co/donacije/  i osvoji svoju porodičnu igru!