Aero-miting

Written by

Veliki izazovi za pilote kaskadere u novoj epizodi serijala “Aero-miting”

m:tel IPTV| Views: 41

Aero-miting

I ove sedmice imate priliku da pogledate novu epizodu iz serijala “Aero-miting” koji se prikazuje svake srijede u 21 čas na kanalu Travel Channel. Tokom proteklih epizoda piloti kaskaderi su se susretali sa mnogobrojnim izazovima. Neki od njih poput iskusnog Super Dave-a iz epizode u epizodu tragali su za novim izazovima koji će još više povećati dozu adrenalina, a tu su bili i timovi kao što je “The Patriots Jet” koji su se pripremali za prvi veliki air show u svojoj karijeri. Svaka od epizoda donijela nam je novu priču o kaskaderima koji tokom svakog air show-a žrtvuju svoje živote kako bi izmamili uzdahe gledalaca.

I ovaj put u epizodi “Vodeni svijetovi” kaskaderi moraju pronaći izlaz iz opasnih situacija koje bi im mogle ugroziti život. “Patriot Jet” tim mijenja predstavnike američke mornarice, tim “Blue Angels”, na velikom air show-u “SeaFair” koji se održava svake godine u američkom gradu Seattle-u. Ovo je rijetki show koji se odvija iznad vode i u kojem može učestvovati samo šest privatnih air timova iz cijele zemlje. Već na početku tim nailazi na komplikacije kada veoma niski oblaci i kiša zaprijete njihovom performansu. U međuvremenu, Super Dave se na ostrvu Catalina suočava sa gustom maglom koja bi mu mogla poremetiti sve planove. On izgubi svog pilota, a tokom pokušaja sletanja ošteti gumu na točkovima. Budući da mu je to trebao biti najvažniji nastup u godini, on je zabrinut da bi mu sezona mogla propasti. Sa izazovima se suočava i učesnik Red Bull air utrke Pete McLeod koji započinje sazonu na neočekivan način.

Dok traje mjesec avanture tokom kojeg se emituje emisija “Aero-Miting” imate priliku da se prijavite za novu zanimljivu akciju koju kompanija m:tel organizuje u saradnji sa kanalom Travel Channel “Da imam krila ja bih..?”. Pozivamo vas da uz pomoć kolaža sastavljenog od najmanje četiri fotografije kreativno odgovorite na ovo pitanje i na taj način osvojite putovanje u Dubai za dvije osobe.

Više informacija o ovoj akciji i link za prijavu možete pronaći na sljedećem linku https://www.facebook.com/mtelbih/app_129764153762486