Written by

Veliko interesovanje kreativaca za izradu mobilnih aplikacija

m:vijesti| Views: 187

App builder imidz PRINT-01-01

Novo takmičenje kompanije m:tel, App builder liga, izazvalo je veliko interesovanje među kreativcima koji svoje ideje žele pretvoriti u mobilnu aplikaciju. Ovo takmičenje čini proces izrade mobilnih aplikacija inspirativnijim i jednostavnijim nego ikada.

Do sada je putem m:tel App Builder-a, preko 300 puta pokrenuta izrada aplikacija. Jedan od razloga za ovako dobar odaziv jeste i taj što za ovo takmičenje nije potrebno programersko znanje, jer m:tel ovoga puta nudi jednostavan alat, pomoću kojeg ideja veoma lako može da se pretvori u korisnu mobilnu aplikaciju.

App builder liga pokrenuta je prije sedam dana, a osvajače očekuju vrijedne nagrade kao što su: telefon Sony Xperia Z1, tablet Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, 150 freemium vaučera za App Builder platformu i 100 majica.

Potrebno je samo da budete kreativni i izaberete kategoriju koje odgovaraju vašim idejama: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju, poigrate se sa ponuđenim alatima i do 30. oktobra 2014. godine pošaljete gotove aplikacije na adresu m:tel-a.

Kompanija m:tel vas poziva da se uključite u takmičenje App builder liga, osvojite nagrade i postanete dio zanimljivog svijeta mobilnih aplikacija. Sve informacije o takmičenju dostupne su na posebno kreiranoj web stranici appbuilderliga.mtel.ba.