blog_mtel_tv_serija_milijarde

Written by

Vikend bindžovanje uz Pickbox i HBO

m:tel IPTV, tv filter| Views: 370

Vjerovatno ste već ćuli za termin „bindžovanje“ koji se dovodi u vezu sa gledanjem serija. Ukoliko niste, riječ je o pojmu koji predstavlja gledanje TV serija u nizu, TV maraton ili gledanje serija preko servisa kao što su Pickbox i HBO videoteke.

To znači kada želite da provedete dio dana u kući uz vaše omiljene TV serije, ili ukoliko ste na odmoru, vani je hladno ili iz bilo kog drugog razloga želite da uživate uz nekoliko epizoda vaše omiljene serije, ili čak da pogledate cijelu sezonu odjednom, vi bindžujete.

U tekstu vas podsjećamo na neke od zanimljivih naslova iz HBO i Pickbox m:tel IPTV videoteka koje možete bindžovati ovaj vikend.  Ove dvije videoteke imaju toliko mnogo serijskog, ali i filmskog TV sadržaja vrhunske produkcije da bi vam trebalo nekoliko godina da sve odgledate. Stoga slijedi nekoliko naših prijedloga…

Sex i Grad

Sex i Grad

Sigurno niste pogledali sve epizode serije Sex i Grad, pokušavajući da ih upratite na TV kanalima najvjerovatnije da vam je po koja promakla. Srećom, HBO za vas ima spremne sve sezone na jednom mjestu, pa možete krenuti redom.

Slično  je kad je riječ o seriji Uvod u anatomiju. Ova serija se prikazivala na mnogo kanala i traje mnogo godina, tako da ako ste njen ljubitelj možete je hronološki odgledati upravo zahvaljujući Pickbox videoteci.

Mladi Šeldon

Vjerovatno postoji još po neko ko nije pogledao megapopularnu sagu Igra prijestolja, ako ste među njima, evo još jedne preporuke šta bindžovati ovaj vikend uz HBO. U okviru HBO videoteke preporučujemo i serije Milijarde, Sluškinjina priča ili Afera sve u zavisnosti od vaših TV afiniteta. Možete se odlučiti i na serije Hronike Tajms Skvera ili Bijelo. Ukoliko volite komedije tu su odlične serije Štreberi i Mladi Šeldon.

Milijarde

U okviru Pickbox videoteke ne propustite skandinavske krimi serije poput naslova Valkira, Meci, Siva zona, Visting, Skriveni prvorođeni. Ukoliko ste voljeli detektiva Poaro preporučujemo vam seriju Misterije Frenki Drejk, a ukoliko volite nešto laganije teme odgledajte seriju Rivijera.

Svakako, ne zaboravite da u okviru ove dvije videoteke možete pratiti i sve akutelne TV naslove i premijere.

A ukoliko do sada niste aktivirali i isprobali m:tel IPTV videoteke, ove jeseni vam svakako preporučujemo da to učinite.