Written by

Vikend je pred nama – ove aplikacije morate preuzeti sa Play Store-a

m:apps, preporučujemo| Views: 172

Već ste navikli da vam svake sedmice preporučujemo nove i zanimljive aplikacije, koje kod korisnika širom svijeta izazivaju oduševljenje. Bilo da tražite aplikaciju za uređivanje video-zapisa, novi web pretraživač ili neku zanimljivu igricu, imamo prijedlog za vas.

Danas predstavljamo četiri nove Android aplikacije koje definitivno morate isprobati ove sedmice.

Adobe Premiere Rush

Ako ste ljubitelj uređivanja video-zapisa, onda će vas obradovati informacija da je Adobe Premiere Rush konačno dostupan i za Android uređaje. Interfejs je posebno prilagođen za uređivanje video-zapisa na pametnim telefonima, a veoma jednostavno možete dodati svoje snimke i slike direktno iz memorije telefona ili čak uživo. S obzirom da je riječ o nedavno objavljenoj aplikaciji, treba da znate da je za sada dostupna na Samsung Galaxy S10, S10 +, Galaxy S9, S9+, Galaxy Note 9, Galaxy Note 8, Google Pixel 3, 3XL, Pixel 2 i 2XL

Pokemon Rumble Rush

Pokemon Rumble Rush je konačno dostupan za preuzimanje. U ovoj besplatnoj, borbenoj igri možete istraživati svijet neotkrivenih ostrva koja su naseljena, naravno, Pokemonima. Jednostavno možete učestovati u bitkama, a samu igricu odlikuju odlične grafike. Pokemon Rumble Rush nudi zaista mnogo zabave.

Tor Browser

Nakon mjeseci čekanja, Top Browser je konačno dostupan za Android uređaje. Prije više od godinu dana je predstavljena alfa verzija, a sada je stigla i ona prava. Ovaj web pretraživač omogućuje vam povezivanje s mrežom Tor, koja izvor konekcije čini anonimnim. Korisnici tako mogu surfati internetom potpuno anonimno.

Steam chat

Nova aplikacija iz proizvodnje Valve-a odnosi se na korisnike Steam platforme za igre. Ukoliko vam je Steam-ov chat već bio dostupan s osnovnom aplikacijom, cilj je sada omogućiti igračima da na svom pametnom telefonu imaju potpuno iskustvo i tako razmjenjuju poruke, fotografije i video-zapise. I ono najvažnije, aplikacija je potpuno besplatna.

Uživajte u novim aplikacijama!