Vikend_druženje_uz_mtel_IPTV

Written by

Vikend porodično druženje uz najbolji TV program

m:tel IPTV, tv filter| Views: 282

Vikend je pred nama. Ukoliko ostajete kod kuće, evo par prijedloga kakao da uz pomoć m:tel IPTV-ja od vikenda napravite pravo porodično druženje.

Muzički humanitarni show program „Tvoje lice zvuči poznato“ odlična je prilika da se nasmijete, raspjevate i sami isprobate neke imitacije. Desetoro veličastvenih – Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Daniel Kajmakoski uhvatiće se u koštac sa novim izazovima i pokazaće kako se snalaze u koži domaćih i stranih muzičkih zvijezda. A šta nas to očekuje u novoj, petoj epizodi? Pogledajte već večeras, 1.11. u 20.50 časova na programu RTRS-a.

TLZP_RTRS

Subotnje jutro rezervisano je za ljenčarenje u krevetu. Ukoliko tome dodate i odličan dječiji TV sadržaj za vaše mališane, možemo reći da je vikend počeo baš onako kako treba. Preporučujemo vam odlične crtaće na kanalu Tropik TV, koji vam  je od 1.11. dostupan u okviru osnovnog m:tel TV paketa.

Heidi _TropikTV

Vaši klinci i vi zabavićete se i skupa navijati uz novu epizodu kviza „Nauči se čovječe“. Koje dvije ekipe će ovog puta osvojiti centralno polje saznaćete prateći kanal RTRS u subotu 2.11. od 20.14 časova, kada se emituje prvi dio, a drugi dio pogledajte već  u nedjelju 3.11 od 18.12 časova na istom kanalu.

nauči_se_čovječe

A za kraj vikenda, kada je zadaća napisana i kada klinci odu na spavanje, a vi uhvatite trenutke samo za sebe, preporučujemo dvije odlične domaće serije na kanalu Superstar TV.

Serija „Državni službenik“ savremena je i uzbudljiva priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno  uklanjaju najopasnije prijetnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga.  Dok sa nestrpljenjem očekujemo novu sezonu, pogledajte od 20.05 časova, šta se to dešavalo u prvoj sezoni ove odlične krimi serije.

superstartv-drzavni-sluzbenik

Nakon toga, od 21.00 časova na Superstar TV kanalu slijedi najnovija epizoda serije „Dug Moru“.

U primorskom selu, u Crnoj Gori, živi Periša. Periša ima ugostiteljski objekat, ćerku Olgu koju sam odgaja i koja odbija da se vrati na studije u Beograd, i ženu Svjetlanu koja je nestala pod misterioznim okolnostima. Periša ima i dug Milutinu, lokalcu poznatijem kao zvijer. U istom primorskom mjestu, sa njima živi i sa njihovom pričom se prepliće čitav niz likova i porodičnih i mračnih tajni, priviđenja, slovenskih bogova i legendi.

Dug_moru_1000x576-slike-scena-iz-serije-copy-3

A legenda?

Legenda kaže da more svake godine uzima svoj dug – sedam ljudi, sedam žrtava onome što je početak i kraj svega, izvor života i opstanka. 

Bio bi ovo dovoljan TV sadržaj za vaš porodični, kućni vikend. Nakon ovog, možete da spavate i da se pripremite za novu radnu sedmicu.