Huawei P40_mtel blog

Written by

Vizionarska fotografija je stigla i do nas – Huawei P40 serija telefona

mobilni svijet, u žiži| Views: 69

Ako je kvalitetna fotografija ono što vi tražite od mobilnog telefona, onda treba da znate kako Huawei sa svojom P40 serijom nudi i više od toga. Tačnije, nudi vizionarsku fotografiju.

Kompanija Huawei ove godine nije bila u mogućnosti da promociju telefona održi na tradicionalnom martovskom događaju, pa je sve preselila u online svijet. Međutim, od tog 26. marta se ne prestaje govoriti u „tehnološkim zvjerkama“ koje čine Huawei P40 seriju, a koje su sada stigle i u ponudu kompanije m:tel.

Ova serija telefona zapravo nastavlja tradiciju po kojoj se Huawei razlikuje od drugih brendova, a to je prepoznatljiv kvalitet fotografije. Iako su kamere znatno unapređene, proizvođač nije zaboravio ni na druge segmente telefona poput procesora, prelijepog dizajna, jedinstvenih Huawei mobilnih servisa i sopstvene prodavnice aplikacije – App Gallery.

Kada već govorimo o kamerama, osnovni Huawei P40 model posjeduje trostruki sistem kamera kojeg čine glavni 50 MP Ultra Vision senzor, potom 8 MP Zoom kamera sa 80 mm objektivom i OIS podrškom, kao i 16 MP ultraširoka kamera sa 17mm objektivom.

Napredniji Huawei P40 Pro model ima sistem sa četiri kamere – 50MP 1/1.28” glavni senzor sa RYYB rasporedom piksela i 5x zumiranjem. Takođe, tu su i 12 MP telefoto, 40 MP ultraširoka kamera, kao i ToF 3D senzor dubine.

I Lite model ove serije posjeduje četiri kamere – 48 MP široku, ultraširoku kvaliteta 8 MP, 2 MP makro kameru i senzor za dubinu istog kvaliteta.

Huawei P40 serija telefona u m:tel ponudi

Vizionarska fotografija je sada na dohvat ruke, tačnije na jedan klik od vas. Posjetite naš webshop i pronađite model koji odgovara vašim potrebama. Za prvih 50 kupaca P40/P40 Pro modela poklanjamo Huawei Freebuds 3 slušalice, dok će prvih 100 kupaca P40 Lite modela na poklon dobiti Huawei Smart Band 4.

Foto: N.Z.Photography / Shutterstock.com