Volite avione? Youtube kanal DutchPilotGirl donosi najbolje iz ovog svijeta

Michelle Gooris je holanđanka koja je završila obuku za pilota. Kroz svoj YouTube kanal DutchPilotGirl šalje najljepše priče iz aviona.

 Sa 19 godina započela je školovanje na CAE Aviation Academy Amsterdam. Prvi posao komercijalnog pilota dobila je u jednom od najvećih niskobudžetnih aviokompanija u Europi. 

U jednom periodu dok je bila nezaposlena, pokrenula je svoj YouTube kanal na kojem želi malo opširnije da prikaže život iz aviona. Kako kaže, njen cilj je da motiviše ljude da počnu da se bave ovim poslom. Nakon što je provela nekoliko godina u vazdušnoj industriji, naučila je da su preuzimanje odgovornosti, motivacija i ustrajnost ključne stavke u postizanju ciljeva. 

Vrlo brzo njen YouTube kanal stekao je ogromnu popularnost, a pratioce je zanimalo kako da i oni postanu piloti. Odlučila je da napiše e -knjigu koja sadrži sve što treba da znate ako želite postati pilot vazdušne kompanije. 

Nakon objavljivanja e -knjige izradila je aplikaciju za pilote i objavila Preflight by DutchPilotGirl. Aplikacija je dostupna na IOS -u i Androidu od sredine 2019.