Written by

Volite da fotografišete? Testirajte novu probnu verziju Instagrama!

moj android| Views: 95

Instagram 01

Dobro je poznato da je Instagram u posljednje vrijeme enormno povećao broj korisnika, čak toliko da se trenutno nalazi na drugom mjestu po pitanju popularnosti društvenih mreža. Može biti da je to zato što je Facebook uzeo ovu aplikaciju pod svoje okrilje, ali sigurno je da i nadolazeće inovacije, kada je u pitanju Instagram, postaju sve zanimljivije korisnicima.

Instagram 02

Naime, Instagram je pozvao svoje Android korisnike da testiraju nove dodatke, prije nego što se konačno primjene na konačnu verziju aplikacije. Cilj je, naravno, da se dobije povratno mišljenje korisnika, te da se oni izjasne o tome šta funkcioniše, a šta ne.

Svi koji su zainteresovani da prvi testiraju nove dodatke, moraće da postojeću “live” verziju zamijene beta verzijom Instagrama, a trebaju da budu spremni i na potencijalne greške i ostale moguće probleme ove testne verzije.

Instagram 03

Ukoliko želite postati dio testne grupe Instagrama, morate se pridružiti Instagram Beta grupi na Google+, zatim posjetite testni link. Nakon toga iz Google Play prodavnice preuzmite Instagram, kako biste nadogradili postojeću “live” verziju. I na kraju, dok testirate aplikaciju, sve informacije o poteškoćama ili poboljšanjima Instagrama možete da pošaljete preko opcije “Prijavi problem”, koja se nalazi u podešavanjima aplikacije Instagram.

Uskoro ćemo saznati i kakve su reakcije svih koji su se odlučili da se upuste u pustolovinu testiranja novina koje donosi beta verzija.