Mtel TV_kanali

Written by

Vrijeme ispunjeno raznovrsnim TV sadržajima

m:tel IPTV, tv filter| Views: 720

Uz m:tel IPTV vrijeme prolazi lakše i zabavnije

 

Kao što već znate, m:tel je svojim korisnicima otključao dodatne TV pakete i videoteke kako bi vrijeme provedeno u kući proteklo što lakše i zabavnije.

Pitali smo zato korisnike m:tel IPTV-ja šta je to što u ovom periodu najčešće prate na svojim  TV ekranima i šta bi preporučili drugima.

Darko je otac dvoje djece i on i njegova supruga, kao većina nas, od ponedjeljka posao obavljaju od kuće. Njegov stariji sin, učenik je 8. razreda i redovno prati „Školski čas“ na programu RTRS-a. Mlađi sin zabavlja se mnoštvom sadržaja dostupnih putem dječijih TV kanala i videoteke Minimaks. Ono što mu posebno pomaže da posao obavlja od kuće je i TV To Go koji je instalirao na tabletu pa nema svađe oko odabira TV sadržaja.

Anđelika obožava serije, tako da joj otključane i besplatne SUPERSTAR videoteke omogućavaju da pregleda sve najaktuelnije domaće serije koje je propustila. Favorit su joj serije: „Pet“, “Dug moru” i „Državni službenik“.

Peđa, iako voli sport, ovih dana redovno prati sve press konferencije na programu RTRS-a i ATV-a, ali i aktuelna dešavanja u svijetu putem stranih kanala. Nedostatak sportskih dešavanja zamijenio je odličnim krimi serijama u Pickbox NOW videoteci koja je otključana i besplatno dostupna svim m:tel IPTV korisnicima. Njegova preporuka su britanske serije: „Krvno srodstvo“ i „Spasi me“.

Svjetlana svoj posao takođe obavlja ovih dana od kuće. Obavljanje poslovnih zadataka upotpunjava joj slušanje muzike putem mnoštva muzičkih kanala u okviru m:tel IPTV-ja. Najviše voli da sluša klasičnu muziku pa joj je zato favorit kanal Mezzo.

Vjerujemo da ste i vi našli svoje omiljene sadržaje i da je vrijeme koje provodite kod kuće mnogo lakše uz m:tel IPTV. A detaljan sadržaj kao i naše preporuke možete da pronađete na stranici www.mtel.ba