Written by

Vrijeme je za nove sadržaje

m:vijesti| Views: 191

Fatalne žene su stigle u Open uz novi IDX TV kanal
Uronite u uzbudljive misterije iz pravog života uz novi kanal u sklopu Open IPTV ponude. IDX TV je kanal za žene koje vole istinite priče, pune rizika, jakih emocija, drame i napetosti. IDX će vas privući pričama koje vam daju želju da riješite misteriju i shvatite motive. Uzbudiće vas istinskim pričama s opasnim krajem i smrtonosnim posljedicama. IDX je pun neizvjesnosti i zanosa koji vas tjeraju da gledate do kraja, jer nikad ne znate šta će da se dogodi.
Ovaj novi projekat Discovery mreže osvježiće od aprila sadržaj Open IPTV-a, a podsjećamo vas da još uvijek traje i naša posebna Open akcija koja je produžena do kraja aprila, a u kojoj novim korisnicima poklanjamo 100 minuta razgovora mjesečno prema m:tel mobilnoj mreži i sve dodatne TV pakete – 6 mjeseci gratis.
Ukoliko se odlučite za QUADRO, preporučujemo vam nove Sony  uređaje po povoljnim cijenama.
Televizor SMART LED SONY 42W650  42“ (107cm) po cijeni od 732 KM i laptop Sony Vaio FIT  1521 koji može biti vaš za 779 KM.
Pored toga, preporučujemo vam i mobilne telefone HTC DESIRE 500 i HTC DESIRE 200 po cijeni od 1KM  kao i LED TV Samsung UE32F400 sa ekranom veličine 32“  (80cm) po cijeni već od 264 KM.
Za sve korisnike Opena, uređaji su dostupni na 12 rata, a uz Open pakete stiže i niz pogodnosti: besplatni pozivi u m:tel fiksnoj mreži, bonusi prema mobilnoj, neograničen internet, digitalna televizija sa preko 140 kanala, Wi-Fi modem u paketu i ponuda fiksnih telefona za 1KM.
Mnogo je razloga za Open, a vi odaberite najbolje.