Written by

Way – gadget koji vam omogućuje da pomognete svojoj koži

m:ovo m:ono| Views: 35

way-skin-care

Prašina, dim, izloženost UV zracima i ostalim zagađivačima okoline čine našu kožu veoma ranjivom. Najbolji način da spriječite eventualna oboljenja kože je da budete oprezni i pratiti stanje vaše kože s vremena na vrijeme. Ako se pojavi bilo kakav problem, trebate ga tretirati što je prije moguće. Ali, teško da možete ići specijalistima za kožu svake druge nedjelje, kako se preporučuje, ali zato tu u pomoć priskače Way. Way vam pomaže da pratite stanje vaše kože u redovnim intervalima, a veoma je pogodan zbog svoje male veličine i kompaktnog dizajna.

Way je jednostavan uređaj oblika krofne sa ugrađenim senzorima za UV indeks i vlažnost. On ima dugotrajnu bateriju koja može izdržati do sedam dana, a povezuje se sa telefonom preko Bluetooth 4.0. Tu je i novi poboljšan senzor koji može da detektuje količinu vlage i ulja na koži. Ako ove količine ostanu stabilne, koža ostaje zdrava, tvrde iz kompanije koja stoji iza uređaja Way.

way

Way takođe nudi mogućnost da vidite vremensku prognozu i izvještaje o zagađenju putem aplikacije povezane sa Androidom ili iOS-om. Aplikacija će vam savjetovati da primijenite neku kremu kada je vlažnost niska ili da stavite kremu za sunčanje, ukoliko je UV indeks visok. Dimenzije ovog zgodan gadžeta su 50x50x12 mm, tako da se veličinom odlično uklapa u vaš toaletni stočić.

The IndieGoGo crowdfunding campaign started with a 50,000 $ target, and it has surpassed that milestone within some days left. So, if you want this useful gadget, an initial pledge of 99$ will be enough to get your hands on it. The company aims to ship the device by November this year.

Have a look at the video of this amazing gadget here:

Crowdfunding kampanja na IndieGoGo je počela sa ciljem od 50.000 dolara, a tu granicu je premašila već u roku od nekoliko dana. Dakle, ako želite ovaj korisni gadžet, inicijalni prilog od 99 dolara će biti dovoljan da bude vaš. Kompanija ima za cilj da uređaj bude na tržištu u novembru ove godine.

U nastavku možete pogledati video ovog nevjerovatnog gadžeta!