whatsup za računar

Written by

WhatsApp napokon stigao i na računare

m:ovo m:ono| Views: 155

whatsup za računar

Slavni WhatsApp, popularni besplatni chat servis za pametne telefone napokon je postao dostupan i na računarima, i to kao aplikacija WhatsApp Web.

Prilikom registracije pojaviće vam se QR kod, koji trebate skenirati preko vaše telefonske WhatsApp aplikacije, kako biste aktivirali servis na računaru.

Jedna od mana ovog proširenja WhatsAppa je i to što korisnikov telefon mora biti povezan sa internetom da bi mogao da se koristi servisni nalog na računaru. Takođe, imajte na umu da sve ovo trenutno možete raditi jedino preko Google Chrome-a, dok se podrška za ostale pregledače najavljuje uskoro.

whatsup računar verzija

Osim toga, korisnici iOSa moraće još neko vrijeme da pričekaju na ovu uslugu.

“Naši novi internet klijenti samo su logičan nastavak naše misije na telefonim. Kada vodite konverzaciju preko desktop računa sa nekim ko koristi smartfon, sve vaše poruke i dalje će biti sačuvane i na vašem telefonu”, naveo je u saopštenju Jan Kum, izvršni direktor kompanije.

WhatsApp trenutno koristi oko 700 miliona korisnika koji svakoga dana pošalju 30 milijardi poruka, te ovaj servis za sobom ostavlja slične aplikacije kao što su Facebook Messenger i WeChat.

Koristnici telefona koji žele da isprobaju novo WhatsApp mogu to da učine ovdje.