Written by

Xiaomi telefoni – novi sjaj u m:tel „best buy“ ponudi

m:arket, preporučujemo| Views: 1095

Xiaomi uređaji su čuveni po tome što kupcima nude šampionski odnos cijene i kvaliteta. Moderan izgled, vrhunske tehničke specifikacije i povoljna cijena su razlozi velike popularnosti ovih telefona.

U kvalitet i sjajno iskustvo koje donose odlični Xiaomi telefoni možete se uvjeriti u m:tel ponudi gdje ćete pronaći tri uređaja.

Redmi7A je jedan od najboljih budžetskih telefona koji će zasigurno zadovoljiti korisnike koji telefon koriste za osnovni rad i surfovanje. Dobre perfomanse i kvalitetna baterija obezbijediće nesmetan i dugotrajan rad. U m:tel ponudi, već od Pretplata: S tarife ovaj telefon može biti vaš po cijeni od samo 1 KM.

Redmi Note 7 donosi iskustvo premijum uređaja i sa impresivnim detaljima samo cjenovno pripada srednjoj kategoriji mobilnih telefona. Veliki ekran sa visokom rezolucijom, mnogo memorije i kamera od čak 48 MP zadovoljiće i zahtjevnije korisnike.

MI 9T, premium Xiaomi model iz m:tel ponude, zadivljuje svojim karakteristikama i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Tehnički u potpunosti moćan, sa pop-up selfie kamerom i trostrukom prednjom kamerom od 48 MP a sa nevjerovatnom povoljnom cijenom predstavlja savršenstvo ponude.

Izaberite neki od ponuđenih modela, spojite ga sa odgovarajućom m:tel tarifom i uživajte u neograničenoj komunikaciji. Kupovinom Xiaomi telefona dobićete mnogo više od očekivanog.

Xiaomi uređaje pronađite u m:tel web shop-u a za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.