Written by

YouTube gejmerski kanali koji su vrijedni vaše pažnje

m:ovo m:ono| Views: 152

YouTube kanali za gejmere nisu vezani samo za popularne „jutjubere“ koji danas među mlađom populacijom uživaju status zvijezda, postoji tu mnoštvo onih koji ozbiljno rade ovaj posao i koji su svakako vrijedni pomena.

DidYouKnowGaming

Kretaori ovog kanala je Shane Gill koji je sarađivao sa mnogim poznatim jutjuberima. Kanal je dizajniran tako da su u fokusu zanimljive činjenice u vezi video igara i svega onoga što sa njima ima veze. Tu ćete čuti samo provjerene činjenice koje bi vas mogle zanimati.

Cinemassacre

Fantastičan kanal koji nudi zaista raznovrsan sadržaj među kojim ćete sigurno pronaći nešto za sebe u zavisnosti koje igrice najviše volite. Recenzije igrica su prilično objektivne, a uvećini slučajeva i komične.

JonTronShow

Ovo je serija video klipova u kojima su glavni likovi upravo Jon Tron i njegova robotska papiga. Oni se zajedničkim snagama bave recenzijom od konzola preko video igara kje se na njima igraju pa sve do onih koje se igraju na telefonima, kao što je Pokemon Go.

Matthewmatosis

Kanal koji se bavi nešto dubljim i ozbiljnijim analizama i koji je sigurno vrijedan vaše pažnje ako volite znati i sve one stručne, tehničke specifikacije igrica. Ne ustručava se da istakne sve negativne strane, ali uz sjajne argumente.

Brutalmoose

Ovo je kanal koji kombinuje recenzije ali i prve reakcije na određene igrice jedan od začetnika vrste klipova koji su kombinacija klipa i reakcije.