Written by

YouTube kanal – BeFIT

m:ovo m:ono| Views: 85

befit

Rado bi ste vježbali, kako bi izgledali bolje i bili u dobroj formi, ali nemate vremena za odlazak na treninge? Ako ste pokušavali trenirati kod kuće, ali niste znali šta da radite YouTube kanal BeFIT idealan je za vas.

Iza kanala BeFIT stoji Jillian Michaels, koja spada u najpoznatije američke trenere. Popularna je i po brojnim nastupima na televizijskim kanalima širom svijeta, a između ostalog u serijalu “The Biggest Loser”, pokazala je izuzetnu čvrstinu, dar za motivaciju i sjajne rezultate. Svake nedjelje na BeFIT kanalu nove vježbe i video snimke, prati skoro preko dva i po miliona korisnika, a video materijali pregledani su preko 230 miliona puta.

Kako da se riješite masnih naslaga za 30 dana, kardio vježbe, joga pilates, samo su neki od programa kroz koje vas vode treneri kao što su Denise Austin, Jane Fonda, Billy Blanks Jr., Scott Herman, Keaira LaShae i drugi.

Iako je na izmaku ljeto, pred koje se svi trudimo da izgledamo bolje,  možda je pravo vrijeme da se naviknete na vježbe u kući i sljedeću sezonu kupaćih kostima dočekate bez glavobolje. Jedan od najpopularnijih video materijala podijeljenih na ovom kanalu možete pogledati na sljedećem linku.