Written by

YouTube kanal „Fun For Louis“ – poziv na avanturu

m:ovo m:ono| Views: 130

maxresdefault

Ukoliko ste prebukirani svakodnevnim obavezama i ne pronalazite vrijeme za ostvarenje sopstvenih avantura, pronađite inspiraciju na jednom od najpopularnijih YouTube kanala te vrste. Louis John Cole, poznat po svojim video blogovima, izgradio je ime tako što dijeli lična iskustva sa svojih mnogobrojnih putovanja.

„Pravim dnevne video blogove svog života! Uživam da putujem svijetom sa prijateljima, zabavljam se i inspirišem druge”, jednostavno objašnjava Louis u opisu svog mega-popularnog kanala. Slavu je stekao serijom „Food for Louis“, gdje se poigravao sa neobičnim kombinacijama hrane, ali je ubrzo promijenio životni stil i počeo da poziva ljude na uživanje u životu i prihvatanje avantura.

Ovaj nesvakidašnji mladić svakodnevno objavljuje snimke sa raznih krajeva svijeta. Preko milion pratilaca ovog neobičnog avanturiste, koliko prate njegove YouTube i Instagram naloge, mogu vidjeti najpoznatije svjetske destinacije i najzabačenije krajeve, neobične kulture, prijateljstva, ali i ekstremne situacije.

Ukoliko biste željeli svakodnevnu dozu inspiracije i poziv na avanturu, uživajte u sadržajima ovog uzbudljivog YouTube kanala, ili pogledajte video u nastavku.