Written by

YouTube kanal – Gordon Ramsay

m:ovo m:ono| Views: 157

gordon

Ukoliko nemate mnogo iskustva u kuhinji, a želite da se dokažete pred porodicom ili prijateljima YouTube kanal Gordona Ramsaya je pravi izbor za vas.

Jedan od najboljih svjetskih kuvara, čiji kanal na YouTube-u prati skoro 4,5 miliona ljudi, u svojim video zapisima otkriva sve tajne za pripremu ukusnih jela. O njegovom uspjehu u oblasti kulinarstva najbolje govori informacija da mu se bogatstvo procjenjuje u stotinama miliona dolara, pa je ovo prilika da učite od najboljih.

Osim samih recepata, njegov kanal ima i veliki broj savjeta kako da nešto u kuhinji uradite na najbolji mogući način. Obzirom da su u pitanju video materijali uspjeh je zagarantovan i za one kojima je do sada kuhano jaje bilo najzahtjevnije pripremljeno jelo. Za one čije je kulinarsk umijeće na zavidnom nivou YouTube kanal Gordona Ramsaya može poslužiti za uvijek potrebne ideje šta pripremiti za ručak.

Video materijale objavljuje jednom sedmično, a u proteklih 11 godina pregledani su 630 miliona puta. Ukoliko želite da se zabavite možete i da pogledate zanimljive dijelove showa u kojima Gordon Ramsey maskiran glumi početnika u kuhinji i testira druge šefove kuhinja kako bi provjerio da li će prepoznati njegove vještine.

Ako želite da pokušate ono što nije uobičajeno za domaću kuhinju – naša preporuka je da pogledate kako se izdvaja meso jastoga na sljedećem linku, te da pokušate da spremite neko od jela sa jastogom.