Written by

YouTube kanal – Jenna Marbles

m:ovo m:ono| Views: 86

jenna

Jenna Nicole Mourney ili Jenna Marbles spada među najpopulanijije “obične” ljude na YouTube-u, a njen kanal ima 17,5 miliona pratilaca. Svoju slavu stekla je snimajući video materijale namjenjene ljepšem polu u kojem daje savjete o tome postići bolji izgled.

Video snimci o šminki, oblačenju i mnogim drugim temama na ovom kanalu pregledani su 2.5 milijarde puta, a objavljuje ih od 2010. godine. Na svom YouTube kanalu na zabavan način bavi se temama kao što su: o čemu lažu djevojke i momci, kako pakuju kofere, kako gledaju televizore… Ništa manje popularni nisu i video materijali u kojima pokazuje kako brije svog momka ili kako njeni psi jedu kikiriki maslac.

Među najpopularnijim na kanalu Jenne Marbles je video u kojem se pokušava našminkati pijana, a koji možete posledati na sljedećem linku.

Zanimljivost vezana za ovu djevojku jeste i da joj je majka savjetovala da se na YouTubeu predstavi sa lažnim prezimenom, jer je bila nezaposlena i mislila je da će joj video materijali njene kćerke odmoći u traženju posla. Pronašla je posao, a kćerka joj je počela odlično zarađivati zahvaljujući popularnosti na YouTube kanalu.