Written by

YouTube kanal – Nixa Zizu

m:ovo m:ono| Views: 435

nixa

Nikola Jovanovića, koji je na YouTube-u poznat kao Nixa Zizu, jedan je od najpopularnijih balkanskih youtubera sa više od 400.000 pretplatnika.

Obzirom da je sa objavama na YouTube-u počeo je 2007.godine smatra se i za jednog od prvih na Balkanu koju počeo sa objavama video materijala. Popularnost je stekao sa klipovima u kojima pokazuje vježbe i savjete za vježbanje. Osim toga na svom kanalu objavljuje i mnoge druge klipove, među kojima IT tutorijale, skečeve, te klipove o gameingu.

Njegovi video materijali prikazani su 120 miliona puta, a na YouTube-u je napravio višemjesečnu pauzu zbog oporavka od saobraćajne nesreće koju je doživio prošle godine. Pošto ne objavljuje samo klipove o tome kako treba da se vježba i hrani, smatra se za osobu koja ima veliki uticaj na tinejdžere, jer je u stanju da ih motiviše. Nakon što se oporavio i ponovo stao na noge suprotno prognozama ljekara, objavio je video materijal o tome kako je uspio da se izbori s fizičkim i psihičkim bolom koji je pretrpio. Video klip o tome, koji možete pogledati na sljedećem linku, za nešto više od mjesec dana pregledan je preko 500.000 puta.