YouTube kanal Yasserstain: Tinejdžerski razgovori sa mnogo zrelosti

yasserstain-2

Novosađanin Milan Inić bio je tek zašao u tinejdžerske godine kada je, prije skoro jedne decenije, počeo da se bavi YouTube videima. Danas, Milan je svima poznat po imenu Yasserstain, a istoimeni YouTube nalog redovno prati više od pola miliona pretplatnika.

Yasserstain je postao jedan od najuspješnijih YouTube projekata na ovim prostorima, a Milan ga je razvio zajedno sa svojim vršnjacima, prijateljima i saradnicima. Iako mladi jutjuberi najčešće odlučuju da se bave video-igrama ili modom, Yasserstain je krenuo bitno drugačijim i znatno manje popularnim pravcem – ka edukaciji.

Kroz mnogobrojne skečeve, parodije, ali i ozbiljnije formate, Yasserstain se bavi temama bliskim svakom tinejdžeru. Pri tome, to čini na odgovoran i edukativan način, usput promovišući pozitivne vrijednosti i usmjeravajući svoje mlade gledaoce u pravcu ispravnih odluka i postupaka u raznim situacijama u kojima mogu da se nađu tokom odrastanja. Na taj način, Yasserstain jezikom mladih govori o temama mladih, ali sa zrelim porukama.

Video-snimci objavljeni na ovom kanalu pogledani su više od 150 miliona puta, dok je Yasserstain jedan od osnivača Balkan Tube Festa i učesnik brojnih kampanja za bezbjednost na internetu.

O ovim temama će sa njim uskoro moći da razgovaraju i mladi iz Banjaluke. Naime, Yasserstain će 9. decembra biti gost banjalučkog Zimzograda, prazničnog dešavanja koje je i ove godine podržala kompanija m:tel.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se