Written by

YouTube kanali koji će vam otkriti sjajnu muziku

m:ovo m:ono| Views: 455

Spadate u osobe koje su uvijek gladne nove muzike, uživate u otkrivanju novih melodija i ne želite se zadovoljavati onim što vam se svakodnevno nudi sa TV ekrana i radio stanica? Preporučujemo vam nekoliko YouTube kanala koji će vam pomoći u vašoj potrazi za dobrom muzikom.

Majestic Casual

Ovo je kanal na kome se uglavnom nalazi popularna mainstream muzika, ali ga jednostavno ne možemo zaobići jer je jedan od najppularnijih ovog tipa koji postoji već sedam godina.  Na njemu žete pronaći brojne žanrove, od elektronske preko eksperimentalne pa sve hip – hopa, indie i popa.

Future Classic

Ovo je kanal australijske izdavačke kuće koji uglavnom podržava indie muziku, a na njemu ćete naći zaista zavidnu listu numera i izvođača.

La Belle Musique

Na ovom kanalu se uglavnom nalaze remiksi popularnih pjesama, a ženr je uglavnom opuštajući, kao stvoren da ga slušate na slušalice tokom radnog vremena.

MOSTLY Strings

Kanal je osnovan u Portugalu i sadrži uglavnom chill muziku, akustične gitare i sve ono što vema je neophodno da slušate kada ste pod stresom.

Sound Is Style

Možda nije stvoren za radnu atmosferu jer sadrži nešto agresivnije zvuke, ali ovaj kanal će vam sigurno otkriti sjajnu novu muziku.