Written by

YouTube: Najbolji kanali za ljubitelje automobila

m:ovo m:ono| Views: 137

Ako ste zaljubljenik u automobile, treba da znate da YouTube i za vas ima mnoštvo sjajnog sadržaja putem koga ćete se informisati o novostima iz oblasti autobilizma. Ovo su neki od najkvalitetnijih i najzabavnijih kanala koji se bave autobilizmom.

Uživajte.

The Fast Lane Car

Iako bi se to moglo zaključiti na osnovu naziva kanala, ali ovaj kanal se ne bazira na brzim automobilima već se bavi objektivnim recenzijama automobila koji se često voze, onih srednje klase. 

Motor Trend

Ovo je kanal jednog od najpoznatijih magazina o automobilizimu u Americi i tu ćete pronaći zaista mnoštvo zabavnih činjenica, ali i korisnih informacija.

The Smoking Tire

Ovaj kanal nije ažuran toliko koliko ostali, ali je sadržaj koji tu možete pronaći zaista kvalitetan i bazira se na dobro provjerenim činjenicama. Tu ćete pronaći novosti o najnovijim i najbržim automobilima, ako je to ono što vam se sviđa.  

Everyday Driver  

Ako planirate kupiti sportski automobil, ali niste sigurni koji da odaberete ovaj kanal će vam pomoći da napravite pravi izbor. Recenzije se uglavnom odnose na stvari koje bi mogle zanimate „obične“ vozače i stvari opisuje na njima razumljiv način.

Drive

Veoma aktivan kanal, koji morate zapratiti ako ste baš zaluđenik jer ćete tu pronaći sve najnovije vijesti iz svijeta automibilizma.