Written by

YoWindow – vremenska prognoza na dlanu

moj android| Views: 288

unnamed

Iako je aplikacija za vremensku prognozu mnogo, svakako nije na odmet neka nova, pogotovo ako se radi o aplikaciji koja od prvog dana ima samo pozitivne reakcije korisnika. Ovaj dodatak vašem mobilnom telefonu u posljednje vrijeme je redovno na samom vrhu top lista najboljih aplikacija. Naime, YoWindow ima predivne krajolike koje mijenja zavisno od vremenskih uslova, a možete je podesiti za bilo koju lokaciju na kojoj se nalazite. Pored toga, ukoliko instalirate ovu aplikaciju, dobićete sve moguće potrebne alate za screenshot-ove. Tako da, ukoliko se nalazite na nekoj predivnoj plaži na +30, a vaši prijatelji su u kišovitom gradu, imate priliku da im “napakostite” malo sa svojim odmorom, a na nesvakidašnji i zanimljiv način.

Pejzaži koje možete odabrati su mnogobrojni, a na raspolaganju su vam predivne fotografije sela, zračnih luka, orijentalnih mjesta ili nebe, takođe, imate mogućnost da koristite i vlastite fotografije. Glavni prozor programa je zapravo fotografija koju izaberete sa vremenskim detaljima, kao što su trenutna temperatura vazduha, informacije o jačini vjetra, pritisku i vlažnosti vazduha. Na to sve, uz YoWindow imate i prognozu vremena za narednih nekoliko dana, a aplikacija umjesto vas prati prognozu vremena i izmjenjuje uslove na fotografiji, odnosno mjestu, koje ste izabrali. Pored toga, imate i različite alate i filtere koji vam omogućavaju uređivanje fotografije, tako da, ukoliko se nalazite da nekom dobrom mjestu, možete ga učiniti još boljim. Barem na vašem pametnom telefonu.

Ova aplikacija je dostupna i na vašim desktop računarima, a možete je koristiti i kao screen saver, uz to je i besplatna, pa vam je prikazivanje vremenske prognoze na jednistven način na dohvat ruke. Takođe, prednost YoWindow-a je u tome što vas neće ometati bespotrebnim dodacima, te vam odvlačiti pažnju, a u besplatnoj verziji imate mogućnost da znate tačno vrijeme za naredna tri dana.

Osunčani, kišni, vjetroviti ili snježni dani će uz vaš pametni telefon i ovu super aplikaciju biti još ljepši.