Za ljubitelje mini-kuća: Instagram profil @tiny_house_ideas

Written by

Za ljubitelje mini-kuća: Instagram profil @tiny_house_ideas

m:reza, preporučujemo| Views: 232

Za sve one kojima su mini-kuće neodoljive ili pomišljaju da i sami prigrle takav koncept življenja, Instagram profil @tiny_house_ideas može poslužiti kao izvor ideja i smjernica.

Small house movement ili tiny house movement, poznat i kao pokret malih kuća, jedan je od danas naročito popularnih green trendova.

Prvenstveno vođeni sve istančanijom ekološkom sviješću, ali i odlukom da luksuz velikog životnog prostora zamijene jednostavnošću malog, sve više ljudi se, širom planete, odlučuje na ovakav životni stil.

U pitanju su obične, ali i mobilne male kuće, koje je zgodno, ako nekadašnje kamp-prikolice prevoziti s jedne na drugu lokaciju, pa se brojni odlučuju upravo na tu varijantu – da kroz život putuju u svom pokretnom domu koji je zgodno postaviti gdje god se nađu.

Na profilu @tiny_house_ideas su dostupne brojne fotografije i video zapisi o ovakvom načinu življenja, kako njihove autentične, tako i one koje preuzimaju od drugih autora.

Spoljni i unutrašnji izgled, uređenje, različiti stilovi i ideje – ovdje ćete pronaći brojne prijedloge i sugestije koji se tiču mini-kuća.