Written by

Zabavni video snimci kao odgovori na još zabavnija pitanja – Life Noggin

m:ovo m:ono| Views: 85

lifenoggin_promo

Upoznali ste se sa nekim i zaboravili ime čim ste okrenuli leđa? Niste jedini, dešava sve svakome i to ne samo jednom. Ukoliko vas interesuje zašto je to tako, posjetite „Life Noggin“ kanal na Youtube-u i dobićete jedno sjajno upakovano objašnjenje. Naime, radi se o kanalu koji vam donosi objašnjenja za svakodnevne situaciju, da drugačiji i zanimljiv način.

„Life Noggin“ je kanal na Youtube-u na kojem imate mnoštvo animiranih video klipova u kojima dobijate objašnjena za raznorazne situacije i teme, kao što su nauka, pop-kultura, umjetnost, istorija ili jednostavno zanimljivi odgovori na još zanimljivija pitanja. Interesuje li vas kako reaguje vaše tijelo kada ste ljuti? Ovdje ćete pronaći odgovor na to, ali i na to kako reagujete kada ste srećni, te da li je ljubav moguće naučno dokazati.

Teme koje su pokrivene su raznovrsne, a svoju popularnost ovaj kanal je zaradio zbog jednostavnosti, ali i duhovitosti. Ukoliko vas interesuje kako bi odgovorili na neko vaše pitanje, jednostavno ispod nekog od video klipova, ostavite komentar, a ako ih tema zainteresuje, uskoro možete gledati video prezentaciju rješenja vašeg problema.

Anksioznost je reakcija na opasne ili stresne situacije, u  posljednje vrijeme je postala uobičajena, vjerovatno zbog načina života koji se mijenja iz dana u dan, ali zašto je to tako? Pogađate gdje možete pronaći odgovor. Da bismo vam lakše opisali šarolikost „Life Noggina“, drugi izrazito popularan snimak na ovom kanalu je onaj koji vam opisuje šta bi se to tačno desilo kada bi nestale sve mačke sa naše planete, a postoji i video-klip u kojem nam objašnjavaju kako bi izgledalo sve da je Zemlja duplo veća.

Zabavan, ali i poučan Youtube kanal, svakako je mjesto na koje morate zaviriti.