Written by

Zaigraj žmurke i osvoji vrijednu nagradu!

m:vijesti| Views: 53

Mzmurke (00000002)

 

Ne propustite priliku da zaigrate igricu m:žmurke i istovremeno osvojite vrijednu nagradu – Alcatel Pixi 8 tablet.

Igrica m:žmurke kompanije m:tel idealna je za sve ljubitelje online kvizova znanja, a glavni cilj je otkrivanje sadržaja skrivene fotografije koja se nalazi iza niza polja sa pitanjima. Igrici možete pristupiti na jednostavan način putem službene Facebook stranice kompanije m:tel, a prilikom izbora najboljeg igrača ili igračice najvažniju ulogu igra brzina i vještina u davanju tačnih odgovora na postavljena pitanja. Igrici možete pristupiti svako ko posjeduje profil na društvenoj mreži Facebook nakon što postane fan m:tel stranice.

Po otvaranju igrice pred vama se nalazi izazov u obliku dvadeset polja sa pitanjima i jednog polja koje se nalazi sa desne strane gdje u svakom trenutku tokom igranja možete upisati tačan odgovor.

Svaki put kada tačno odgovorite na neko od pitanja, otvarate dato polje i na taj način otkrivate djelić fotografije koja je sakrivena u pozadini. Kako biste ušli u finalnu trku za glavnu nagradu, treba da za što kraći vremenski period odgovorite šta se tačno krije na slici u pozadini. Nekim igračima je već jedno polje dovoljno kako bi pogodili tačan sadržaj fotografije, dok je drugima potrebno da otvore veći broj polja kako bi došli do konačnog odgovora. Na kraju svakog mjeseca pravi se konačni presjek svih odigranih igara i proglašava se pobjednik koji je u najkraćem roku tačno odgovorio.

Srećni dobitnik će imati priliku da svoju omiljenu igricu zaigra i na novom Alcatel Pixi 8 tabletu odličnog dizajna i još boljih funkcija. Ako ste u potrazi za izdržljivim tabletom na kojem možete neometano uživati u svim video i online sadržajima, nećete pogriješiti ukoliko odaberete tablet kompanije Alcatel.

Već sada možete zaigrati igricu m:žmurke na

https://apps.facebook.com/mzmurke