Mtel staro za novo

Written by

Zamijenite staru mikrotalasnu pećnicu uz m:tel Staro za novo

m:vijesti| Views: 39

Mtel staro za novo

Nakon veoma uspješnog prvog mjeseca, kada su mnogi učesnici poslali fotografije svojih starih usisivača, akcija “Staro za novo” nastavlja se i tokom februara. Tokom ove šestomjesečne akcije kompanije m:tel, imate priliku poslati fotografiju svog starog kućanskog aparata i zamijeniti ga sa potpuno novim. Svakog mjeseca će se mijenjati uređaj koji je u fokusu akcije, a u mjesecu februaru radi se o mikrotalasnoj pećnici.

Princip učešća u akciji “Staro za novo” ostao je isti kao i u prethodnom mjesecu. Potrebno je posjetiti službenu Facebook stranicu kompanije m:tel, na kojoj se može pronaći prijavni formular za akciju.

Nakon što popunite polja sa vašim osnovnim podacima, pripremite fotografiju svoje mikrotalasne pećnice na koju je potrebno da nalijepite papirić ili naljepnicu na kojoj piše #starozanovo.

Pored toga, popunite i polje sa komentarom u kojem možete opisati vašu mikrotalasnu pećnicu, kao i razloge zbog kojih želite da ju zamijenite. Možete opisati i neku smiješnu situaciju koja vam se dogodila dok ste ju koristili. Kako biste osvojili nagradu, potrudite se da se izdvojite od ostalih i da vaša priča bude što originalnija.

Sve prikupljene fotografije i komentari postaće dio Staro za novo virtuelne galerije koja se nalazi na službenom blogu kompanije m:tel na adresi blog.mtel.ba. Svaka fotografija će dobiti i poseban kod za glasanje, a kako biste glasali za jednu od fotografija potrebno je da pošaljete poruku koja sadrži željeni kod na broj 0651145. Slanje svakog SMS-a, potpuno je besplatno.

Važno je napomenuti i da će se od početka februara prikupljati SMS glasovi, putem kojih će biti odlučeno koja će fotografija srećnom dobitniku donijeti novi usisivač.

Više o ovoj akciji, kao i o m:tel ponudi bijele tehnike možete saznati na službenoj stranici kompanije www.mtel.ba.