open staro za novo

Written by

Zamijenite svoj stari kućni aparat uz m:tel Staro za novo

m:vijesti| Views: 160

open staro za novo

Ako vam je dosadio vaš stari usisivač koji ste već nekoliko puta nosili na popravku ili frižider koji se neprestano kvari, kompanija m:tel ima pravo rješenje za vas! Stanite na kraj svojim mukama i učestvujte u jedinstvenoj akciji Staro za novo, uz pomoć koje na poklon možete dobiti potpuno novi kućni aparat koji će vam olakšati život.

U akciji Staro za novo možete učestvovati tako što ćete nam poslati fotografiju svog starog kućnog aparata uz kratku i zanimljivu priču vašeg iskustva sa tim uređajem i zašto ga želite zamijeniti. U januaru je to fotografija vašeg starog usisivača, koji ćemo, ukoliko budete imali najveći broj glasova, zamijeniti za novi.

Fotografije možete poslati na jednostavan način, pomoću aplikacije Staro za novo koja se nalazi na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel. Pristigle fotografije ćemo objavljivati u sklopu virtuelne galerije na blogu kompanije m:tel, a za koje ćete moći glasati putem besplatnih SMS-ova. Naime, uz svaku fotografija će biti objavljen i poseban SMS broj.

Nakon slanja fotografije, idući korak je da pozovete svoje prijatelje da glasaju za vas i možda baš vi osvojite jedan od kućnih aparata koji se nalazi u m:tel ponudi bijele tehnike.

Pored usisivača, bićete u mogućnosti da, u toku trajanja akcije, pošaljete i fotografije svoje mikrotalasne pećnice, mašine za veš, mašine za pranje suđa i frižidera, i da ih, ukoliko budete imali najviše glasova, zamjenite za nove.

Akcija Staro za novo će trajati pet mjeseci, a više o ovoj akciji, kao i o m:tel ponudi bijele tehnike možete saznati na službenoj stranici kompanije http://www.mtel.ba.