Written by

Zamijenite svoj stari usisivač za potpuno novi uz m:tel Staro za novo

m:vijesti| Views: 354

USIS-staro-za-novo

Ako već duže vrijeme razmišljate o tome kako bi vam dobro došao novi usisivač, ali odlažete kupovinu, kompanija m:tel ima dobre vijesti za vas. Tokom narednih mjeseci ćete imati priliku učestvovati u akciji Staro za novo, te nakon par koraka i uz malo kreativnosti, zamijeniti svoj stari kućni aparat za potpuno novi, a u januaru možete prijaviti svoj stari usisivač.

Prvi korak je posjeta službenoj Facebook stranici kompanije m:tel gdje možete pronaći prijavni formular za akciju Staro za novo. Pratite instrukcije u formularu, unesite svoje podatke i postavite fotografiju svog starog usisivača zajedno sa papirićem ili naljepnicom na kojoj piše #starozanovo.

Fotografije će u februaru biti postavljene u galeriji ,,Staro za novo’’ na m:blogu na adresi blog.mtel.ba. Svaka fotografija dobiće i prateći kod putem kojeg ćete moći glasati za uređaj slanjem koda SMS-om na broj 0651145. Slanje svakog SMS-a je besplatno.

Vašu fotografiju treba da prati i kratka priča u kojoj opisujete vaše iskustvo sa korištenjem usisivača ili neku smiješnu situaciju koja vam se dogodila tokom godina dok ste koristili ovaj uređaj. Potrudite se da vaša priča bude što originalnija, jer će vam možda baš ona donijeti dodatne glasove.

Pored usisivača, bićete u mogućnosti da u narednim mjesecima, u toku trajanja akcije, pošaljete i fotografije svoje mikrotalasne pećnice, mašine za veš, mašine za pranje suđa i frižidera, i da ih, ukoliko budete imali najviše glasova, zamjenite za nove.

Kako biste se još više zabavili tokom trajanja akcije, svoju fotografiju možete podijeliti i na društvenim mrežama uz prateći #starozanovo hashtag.