Započnite novu godinu sa novim znanjima i vještinama

Written by

Započnite novu godinu sa novim znanjima i vještinama

iz ponude, m:vijesti| Views: 238

Ne propustite još jedan online kurs u organizaciji kompanija m:tel i Logosoft i rezervišite svoje mjesto do 08. januara 2021.godine.

Od 11. januara 2021. godine kompanija m:tel u saradnji sa Logosoftom organizuje još jedan online kurs – Angular Winter Bootcamp.

Ukoliko želite da naučite kako razvijati dinamičke web stranice i aplikacije, na ovom kursu ćete, uz kontinuiran i praktični rad, naučiti osnove arhitekture, alata i strukture platforme Angular kompanije Google, za razvoj dinamičkih web aplikacija i stranica, osnove HTML-a, CSS-a i BootStrap CSS biblioteke za dizajniranje konačnog izgleda aplikacije, kao i osnove RESTful API platforme za preuzimanje podataka, koji se prezentuju na stranici ili aplikaciji.

Kao zadnji korak, razvijenu aplikaciju ćete „postaviti“ na internet. Google-ov Angular je jedna od dvije najpopularnije platforme za izradu „front-end“ web aplikacija, a s njim su izrađene neke od najpoznatijih web stranica i aplikacija, kao što su Gmail, PayPal, MS Office, Rockstar Games itd.

Edukacija je na programu putem online platforme – uživo u virtuelnoj Microsoft Teams učionici. Počinje 11. januara 2021. godine i traje dvije sedmice – ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminu  od 17:30 do 20:00 časova. Cijena kursa iznosi 120 KM + PDV.

Svoje mjesto na webinaru možete rezervisati do 08. januara 2021.godine putem e-mail adrese ict@mtel.ba, a više informacija o kursu potražite ovdje.