Written by

Zašto treba da isprobate YouTube Music

moj android| Views: 254

Čini se kako bi velike muzičke platforme ’Spotify’ i ’Apple Music’ uskoro mogle dobiti oštru konkurenciju koja stiže iz Google redova. Strategija ovog tehnološkog giganta je da izdvoji YouTube Music platfomu od svih ostalih i pruži korisnicima jedno novo i unaprijeđeno iskustvo. Evo nekih razloga zašto bi YouTube music mogao biti veoma zanimljiva opcija:

Google zna šta volimo

Niko ne zna toliko o nama kao što je to slučaj sa Google-om. YouTube music bi mogao procijeniti vaš muzički ukus bolje i brže od bilo koje druge platfome te nam dati još preciznije preporuke nego do sada.

YouTube music je najaktuelnija moguća platfoma za muziku

Sa obzirom da se na YouTube u prosjeku postavi oko 400 sati video materijala svake sekunde i da je većina tog sadržaja muzika, možete biti sasvim sigurni da ćete tu pronaći apsolutno sve što vam je potrebno i mnogo više toga.

Nema više YouTube reklama

YouTube music će bit lansiran istovremeno kad i YouTube Premium, nekadašnji YouTube Red. To znači da ćete konačno imati mogućnost da gledate YouTube bez reklama! To će vas koštati dva dolara više od standardne mjesečne pretplate ali će se i više nego isplatiti.