Written by

Zašto vam je već danas potrebna aplikacija Airbnb

moj android| Views: 76

Airbnb

Spremate se za novo putovanje i želite da dobijete najbolje informacije o ponudi smještaja, ali ne znate gdje biste počeli sa potragom. Ukoliko ne želite da tražite smještaj preko turističke agencije, vaša prva stanica u potrazi hotela iz snova vjerovatno će biti internet. Međutim internet je često veoma konfuzno mjesto sa previše različitih opcija za pretragu, tako da je ponekada teško pronaći željene informacije u kratkom vremenskom periodu. Možda ćete za početak pretražiti top liste najposjećenijih i najsigurnijih web stranica sa ponudom smještaja, a nakon što pročitate nekoliko ovakvih lista primijetićete da se ime jedne stranice veoma često ponavlja: Airbnb.

Uz “Airbnb” smartfon aplikaciju pretraga hotelskog smještaja jednostavnija je nego ikada. Ona vam omogućava pristup nekim od najfascinantnijih hotela na svijetu, ali vam istovremeno omogućava da prilagodite pretragu svom džepu. Sa 600.000 ponuda iz 34.000 gradova, “Airbnb” vas povezuje sa ponudom koja je baš po vašoj mjeri.

Putem aplikacije imate priliku da pošaljete poruku hostelima, osoblju hotela ili gostima i prođete kroz sve detalje svog putnog plana. Istražite bajkovite svjetske destinacije, a ukoliko vam hoteli i hosteli nisu dovoljno zanimljivi, uvijek se možete odlučiti za kućicu na drvetu ili indijanski šator.

Airbnb2

Proputujete svijet sa “Airbnb” aplikacijom koja je podijeljena na tri glavna koraka: ‘istražuj’, ‘bukiraj’ i ‘kreni’. Prvo možete da otkrijete svoja omiljena mjesta na svim kontinentima, zatim imate mogućnost da sačuvate omiljene opcije koje ste pronašli na svom smartfonu i pristupite odabranoj rezervaciji u svakom trenutku. Rezervaciju možete mijenjati i prilagođavati svojim potrebama putem jednostavne pretrage na svom smartfonu. Rezervaciju možete uplatiti putem “Airbnb” platforme za plaćanje koja je 100% sigurna. Nakon što ste završili, pregledajte još svoju rezervaciju i provjerite da li su svi detalji tačni.

Aplikacija “Airbnb” dostupna je na preko dvadeset jezika uključujući finski, danski, korejski i kineski. Nudi vam niz pogodnosti kao što je mogućnost kontaktiranja postojećih gostiju prije donošenja odluke o rezervaciji i primanje specijalnih ponuda u okviru specijalizovane “Airbnb” platforme.

U sklopu “Airbnb” aplikacije postoji i opcija da se odabere smještaj iz privatne ponude, tako da je u tom slučaju opcija povezivanja i chat-a sa domaćinima od još većeg značaja.

Ukoliko ste u potrazi za manje ili više konvencionalnim smještajem preuzmite već danas aplikaciju “Airbnb” iz “Google Play Store-a”.

Airbnb3