Written by

Završen turnir u uličnoj košarci „FIBA 3×3’’ u Banjaluci

prijateljstva| Views: 58

Dodijeljene nagrade za najuspješnije učesnike

Streetball_Banjaluka2015

Završen je turnir u uličnoj košarci „Fiba 3×3“ koji je ove godine bio održan od 22. do 28. juna 2015. godine u Banjaluci, uz podršku kompanije Mtel. Turnir je održan u organizaciji sportske organizacija „Basket bam’’, te je i ove godine privukao pažnju mnoštva takmičara, ali i publike.

Utakmice su se odvijale ispred Narodnog pozorišta Republike Srpske u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora, a predstavnici kompanije Mtel uručili su vrijedne poklone ekipi kadeta ‘’Fratelo’’ i ekipi juniora ‘’Elekroobnova’’ koji su osvojili prvo mjesto u svojim kategorijama, te Nikoli Vujoviću, pobjedniku u šutiranju ‘trojki’.

Ulicni basket 2015

U skladu sa svojom strategijom društvene odgovornosti Mtel je dio velike sportske porodice i zato je podržao i ovo takmičenje koje se nalazi u zvaničnom kalendaru FIBA Europe Tour-a.

Ove godine turnir u uličnoj košarci, pored sportskog, imao je i edukativni karakter. U saradnji sa organizacijama iz BiH koje se bave prevencijom ovisnosti, turnir je promovisao zdrav i trezven život.