Written by

Završeno proljećno druženje „Moj srećni Mix“

prijateljstva| Views: 167

3 (2)

Proljetna akcija kompanije m:tel pod nazivom „Moj srećni Mix“, koja je tokom aprila obišla sedam gradova, završena je u srijedu 26. aprila posjetom Biljeljini. Vesela „Moj srećni Mix“ turneja počela je 5. aprila u Banjaluci, nakon koje je uslijedio obilazak Prijedora, Zvornika, Istočnog Sarajeva, Trebinja, Doboja i Bijeljine.

Na trgovima i šetalištima prolaznici su se mogli informisati o svim prednostima sedam Moj Mix tarifa, a imali su priliku i učestvovati u zanimljivoj igri. Na šarene listiće koji simbolizuju cvijeće i listove ispisivali su svoje srećne mikseve, odnosno kombinaciju životnih stvari koja ih čini srećnima i postavljali ih na posebno stablo. „Moj srećni Mix“ stablo, zahvaljujući učesnicima koju su upisali svoju srećnu formulu „prolistalo“ je od radosti, donoseći dašak proljeća u gradove.

Akcija je naišla na sjajan prijem građana, pa su „Moj srećni Mix“ lokacije bile rado posjećene. Nakon završetka proljećne turneje izabrano je sedam najispirativnijih I najljepših srećnih mikseva čiji su autori Lazar Drinić iz Banjaluke, Nikolina Kraljević iz Trebinja, Aleksandra Dukić iz Prijedora, Sara Maksimović iz Istočnog Sarajeva, Jozefina Cvijanović iz Doboja, Milana Todorović iz Bijeljine i Ranko Drašković iz Zvornika.

Oni će biti nagrađeni prigodnim poklonima od strane kompanije m:tel, čime će na najljepši način biti završeno ovo proljećno druženje.

Više informacija o Moj Mix tarifama potražite na www.mtel.ba.