Written by

Želite da zamijenite staru mikrotalasnu pećnicu? Prijavite se za m:tel Staro za novo

m:vijesti| Views: 37

mikrovalna

Ukoliko vaša miktoralasna pećnica već dugo vremena ne podgrijava hranu onako kako bi trebala, idealno je vrijeme da ju zamijenite sa novim i funkcionalnijim modelom. U tome vam na jednostavan način može pomoći kompanija m:tel ukoliko se prijavite za učešće u popularnoj “Staro za novo” akciji ove kompanije.

Kao što samo ime akcije kaže, možete da zamijenite svoj stari uređaj za potpuno novi putem prijave koja se nalazi na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel. Dok traje glasanje za fotografije usisivača koje su pristizale tokom januara, u februaru možete slati slike vaših dotrajalih mikrotalasnih pećnica. Za učešće vam je potrebna samo jedna fotografija vašeg uređaja na kojem se nalazi papirić sa hashtag-om #starozanovo.

Pored fotografije koja treba na realističan način prikazati vaš uređaj, važnu ulogu igra i komentar koji trebate napisati uz fotografiju. U komentaru možete opisati neku šaljivu situaciju kada je vaša mikrotalasna pećnica zakazala ili objasniti razloge zbog kojih baš vi trebate dobiti novi uređaj. Komentari su važni zato što početkom svakog mjeseca započinje glasanje putem SMS poruka koje funkcioniše po principu jedan broj – jedan glas. Svaka poslana SMS poruka treba sadržavati prateći kod za glasanje koji se nalazi pored fotografije svakog od uređaja, a poruke se šalju na broj 0651145.

Fotografija sa najvećim brojem glasova osvojiće mikrotalasnu pećnicu kompanije Samsung koja posjeduje niz funkcija za olakšani proces zagrijavanja i pripremanja vaših obroka. Odlična prednost ove mikrotalasne pećnice je “Rapid Defrost” sistem koji omogućava brzo i, što je najvažnije, ravnomjerno odmrzavanje hrane. Na ovaj način hrana zadržava svoju prvobitnu svježinu i vaš ručak ili večera postaju ukusniji nego ikada. Još jedna prednost Samsung mikrotalasnih pećnica je i tanko kućište koje ne zauzima puno prostora i omogućava da se uređaj postavi u enterijer bilo koje kuhinje. Ove mikrotalasne pećnice imaju kapacitet od 20 litara, keramičku unutrašnjost koja olakšava čišćenje kao i 6 do 7 nivoa snage.

Kompanija Samsung spojila je izgled sa naprednim funkcijama koje štede energiju, tako da ćete kupovinom mikrotalasnih pećnica ove kompanije dobiti odličan proizvod po veoma pristupačnoj cijeni.

Više informacija o ovoj akciji, kao i o aktuelnoj ponudi bijele tehnike kompanije m:tel možete pronaći na službenoj stranici kompanije www.mtel.ba.