Written by

Želite sve knjige na dohvat ruke? Scribd je sada prisupačniji svima.

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 324

Ako volite redovno čitati, Scribd je onda definitivno za vas. Ovoj ogromnoj biblioteci knjiga, audio knjiga, časopisa i još mnogo toga sada možete pristupiti uz jednokratnu naknadu, koja je manja nego što mislite.

Za manje od troška kupovine jedne knjige mjesečno, Scribd pruža sav materijal za čitanje koji ste ikada mogli poželjeti. Ako mislite da Scribd sadrži samo drugorazredna izdanja, onda se varate. To je zapravo ogromna biblioteka s knjigama i audioknjigama svih globalnih izdavača i ima više od 750.000 pretplatnika širom svijeta.

Poigrajmo se s brojkama. Na Scribdu postoji nevjerojatnih 40 miliona naslova koje možete izabrati – ili “samo” 420 milijardi riječi. Zato je časopis Time za Scribd rekao da je jedan od “10 startupa koji će promijeniti vaš život.”

Postanete li korisnik Scribda imate pristup neograničenom broju knjiga, audio knjiga, časopisa i još mnogo toga svakog mjeseca. Sadržaju možete pristupiti putem bilo kojeg uređaja i stvoriti svoju malu biblioteku. Zimske dane bolje ćete prekratiti ako su uz vas dobri sadržaji, kakvih na Scribdu zasigurno ne manjka.