Written by

ZTE V 8 Lite: Sjajna ponuda za kupce putem web shop-a!

preporučujemo| Views: 115

ZTE Blade V8 Lite je telefon srednjeg cjenovnog ranga posebno namijenjen mlađoj populaciji jer je za njihove uslove odnos cijene i kvaliteta savršen.

Kad je u pitanju dizajn on je na prvi pogled veoma moderan, ima uzaobljene ivice, ekran koji je IPS LCD capacitive touchscreen veličine 5,0 inča, a rezolucije 720×1280 piksela. Pokreće ga Octa-core Cortex-A53 pocesor od 1.5 GHz, a operativni sistem je Android Nougat. Kad je u pitanju memorija tu je sasvim dovoljnih 2GB RAM-a i 16 GB interne mamorije koja se pomoću SD kartice može nadograditi do 256GB.

Prednja kamera ima 5MP, a zadnja 8, a tu je i autofokus, LED blic, panorama mod i gelociranje  što će vam omogućiti da zabilježite sve važne trenutke na veoma kvalitetan način. Baterija je jačine 2500 mAh, integrisana je u uređaj i ne može se vaditi.

Kompanija m:tel nudi sjajnu ponudu pri kupovinu ovog modela putem web shop-a, jer ako telefon kupite online dobićete ga po akcijskoj cijeni, a uz S net tarifu na poklon dobijate i 8GB mobilnog interneta.  Više informacija pronađite na www.mtel.ba.