Written by

Zvanično: Poznat datum lansiranja Samsung Galaxy S10

iza ugla, mobilni svijet| Views: 275

Konačno stiže! Sve ljubitelje Samsung uređaja obradovala je informacija o zvaničnom lansiranju novog Samsung Galaxy S10 modela. Nakon pisanja Wall Street Journal-a, potvrda je stigla i iz kompanije. Kako to Samsung obično i radi, novi model pametnog telefona biće predstavljen na gala događaju Galaxy Unpacked, 20. februara u San Franciscu.

Iako se pretpostavljalo da će nova generacija uređaja biti predstavljena na ovogodišnjem Mobile World Congress koji se od 25. februara održava u Barseloni, Samsung je ipak odlučio da svoje korisnike obraduje ranije.

Dizajn pozivnica bez sumnje govori da deseto izdanje Samsungovog vodećeg telefona konačno stiže na tržište. Sudeći po dosadašnjim najavama, ekran novog modela biće od ivice do ivice s prednjom kamerom smještenom u rupici u displeju, ali će i čitač otisaka prstiju biti ugrađen u sam ekran. Jasno je da će novi uređaji biti pokretani novom generacijom procesora, a pretpostavlja se da će najbolja verzija ići čak do 1 TB interne memorije.

Iako se zna da Galaxy S10 i Galaxy S10 Plus stižu na tržište, zvanično nije poznato da li će Samsung predstaviti i sklopivi uređaj na kojem radi već pola decenije. Prema pisanju Wall Street Journal-a, Samsung neće propustiti priliku da predstaviti svoj prvi preklopni telefon na istom događaju.