Written by

Zvijezda serije “Igra prijestola” pravi svoju društvenu mrežu

m:ovo m:ono| Views: 333

arya

Maisie Williams, zvijezda serije “Igra prijestola”, koja tumači Aryu Stark, pokreće novu mobilnu aplikaciju pod nazivom Daisie, izvještava The Verge. Daisie je dizajnirana za kreativce, pružajući mjesto za povezivanje, dijeljenje i saradnju.

“Ne mogu biti srećnija zbog promjena koju trenutno vidim u kreativnim industrijama i pokretima iza kojih stoje žene su zaista vrednovani”, naglasila je Williams u vezi sa razvojem aplikacije.

“Želim da Daisie pruži drugim kreativcima priliku, za kakvu sam ja imala dovoljno sreće da je dobijem na početku moje karijere. Daisie će premostiti arhaični jaz između mladih i kreativnih poslova, nudeći nove mogućnosti za pojedince da sarađuju, uče i stvaraju – uspostavljajući nove načine otkrivanja i zapošljavanja talentovanih pojedinaca”, dodala je ona.

U saradnji sa producentom filma Domom Santrijem, aplikacija bi trebala da postane novo mjesto za otkrivanje i saradnju, i to kao alternativa Facebook-u, Twitter-u i Instagram-u.

“Društveni mediji mogu biti vrlo usamljeno mjesto, nešto što ne mora nužno inspirisati saradnju ili njegovati značajne veze”, dodao je Santri.

“Veoma je lako da se kreativni glasovi izgube na platformama koje su preplavljene oglasima i nevažnim sadržajem; nadamo se da ćemo ih iskorijeniti, pružajući platformu specifičnu za industriju”, dodao je on.

Za sada, Daisie je i dalje u fazi razvoja, a po planu bi trebala biti lansirana u avgustu ove godine.