Written by

Aktiviraj No Limit i budi bez ograničenja

m:vijesti| Views: 419

Screen Shot 2015-05-05 at 14.11.45

Uz novu tarifnu opciju uživaj uz neograničeni internet i neograničene poruke, 15 dana za samo 5 KM

Dosta ti je ograničenja?

Sa novom tarifnom opcijom NO LIMIT NET&SMS osjeti slobodu surfovanja i SMS-ovanja kao nikada do sada.

Za samo 5 KM, 15 dana uživaj u neograničenom mobilnom internetu i porukicama.

Aktivacijom ove tarifne opcije dobijaš 1 GB brzog mobilnog interneta  sa maksimalnom brzinom prenosa podataka do 21 MB/s za preuzimanje i 5,76 Mb/s za slanje*. Ukoliko u periodu od 15 dana potrošiš internet po maksimalnoj brzini i dalje možeš nastaviti surfovanje bez dodatnih troškova ali po smanjenoj brzini, sve do isteka perioda važenja kupljene  tarifne opcije.

Pored toga tu je i 1000 SMS-ova koje možeš slati prema svim mrežama u BiH. Cijena ove tarifne opcije iznosi  5 KM (sa PDV-om), a trajanje joj je 15 dana od dana aktivacije.

Jednostavno pozovi *100# i šalji poruke i budi na netu sve dok ti ne dosadi!

Kupovinu i provjeru stanja ove tarifne opcije moguće je izvršiti i slanjem besplatne poruke sa odgovarajućom ključnom riječi na broj 065 1166. Klljučna riječ za aktivaciju je No limit, a za provjeru stanja Stanje.

Tarifna opcija NO LIMIT NET&SMS dostupna je FREND korisnicima kao i korisnicima tarifnih modela Moji najbliži Flex/Flat Kombinuj Flex/Flat, Kombinuj Student i Kombinuj Biz Flef/Flat.

*Maksimalna brzina prenosa podataka je maksimalna teoretski ostvariva brzina u m:tel mreži, koja zavisi od terminalne opreme koja se koristi, pristupne tehnologije, kao i pokrivenosti i jačine signala dostupnog na korisnikovoj lokaciji.

Za više detalja pozovi 066 10 10 10.