Written by

Alcatel Pixi 3 uz Kombinuj 20 tarifu, potpuno besplatno!

m:vijesti| Views: 544

Alcatel-OneTouch-PIXI-phablets

Posebnu aktuelnost nove m:tel-ove ponude čini to što uz Kombinuj 20 tarifu potpuno besplatno dobijate smartfon Alcatel Pixi 3! Ovo je ponuda koju ne biste smjeli propustiti, stoga potražite m:tel promotivni paket na m:tel prodajnim mjestima u cijeloj BiH uz koji po cijeni od 25 KM dobijate 25 KM na računu, bonus od 400 MB mobilnog interneta i Alcatel Pixi 3 gratis!

Uz Kombinuj tarifu uživajte u najboljem iz prepaida i postpaida uz potpunu kontrolu troškova. Kupovinom ovog paketa opredjelili ste se za Kombinuj 20 tarifu i vaš mjesečni račun iznosiće 20 KM, a iznos koji će vam biti na raspolaganju uključujući i bonus, biće 25 KM.

Smartfon Alcatel Pixi 3 je veoma praktičnan dual sim model koji omogućava istovremeno korišćenje dvije sim kartice, s displejom od 4 inča, Dual-core 1 GHz Cortex-A7 procesorom, te 4 GB memorije i 512 MB RAM-a.

Kao korisnik Kombinuj tarife imate i mogućnost izbora Kombinuj Flex ili Kombinuj Flat tarife, što će zavisiti od toga da li više razgovarate u m:tel mreži ili drugim BiH mrežama. Pojašnjenja radi, cijena poziva u modelu Kombinuj Flex prema m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži je 0,17 KM, dok u Kombnuj Flat modelu pozivi prema mobilnim i fiksnim mrežama u BiH iznose 0,20 KM.

Ne oklijevajte, jer ponuda važi do isteka zaliha. Dodatne informacije potražite na www.mtel.ba