Written by

AnyList – savršena aplikacija za bezbrižnu kupovinu

m:apps, preporučujemo| Views: 740

Koliko vam se puta dogodilo da odete do prodavnice i tek onda shvatite da ste zaboravili ponijeti spisak potrebnih stvari, ili tokom kupovine poželite pripremiti ručak za koji niste potpuno sigurni šta vam sve treba? Sada je tu aplikacija AnyList koja rješava ovakve probleme.

Ova aplikacija zapravo je najbolji način stvaranja spiska za kupovinu namirnica, te prikupljanja i organizovanja recepata. Sve liste koje napravite možete potpuno besplatno dijeliti sa svojim prijateljima, a promjene se odmah prikazuju na svim povezanim uređajima.

Zbog čega je ova aplikacija korisna? Zato što brzo i jednostavno možete dodavati ili brisati stavke, potrebne proizvode možete sortirati prema rasporedu odjela u vašoj omiljenoj prodavnici, a sami možete kreirati i vlastite kategorije. Kao korisnik ove aplikacije morate imati svoj račun, a sve liste i recepte omiljenih jela možete dijeliti sa drugim korisnicima.

Takođe, dostupna je i mogućnost uvezivanja sa nekoliko korisnika. To u prevodu znači da više osoba može raditi na jednoj listi i pratiti izmjene kada je nešto kupljeno. U ovu aplikaciju možete unijeti i vlastite recepte, kopirati ih iz mejlova, a samo jednim klikom potrebne sastojke uvrstiti na listu za kupovinu.

Možda i najvažnije – jedan nalog na ovoj aplikaciji može biti korišten na više uređaja, tako da istovremeno imate sinhronizovane podatke bez obzira da li kraj sebe imate telefon, tablet ili laptop. Sa sigurnošću možemo reći da je AnyList vaš siguran partner za kupovinu.