Written by

Aplikacija Cambi pretvara fotografije u umjetnička djela

Uncategorized| Views: 613

Cambri-screenshot

U moru aplikacija za fotografisanje, teško je pronaći one koje se po nečemu izdvajaju od ostalih. Kao da svaki developer želi da stvori novi Instagram, ovi softveri uglavnom suviše liče na najpopularniju platformu za uređivanje i objavljivanje fotografija, ali tu i tamo iskoči aplikacija koja se izdvoji iz mase.

Baš takva je Cambi, aplikacija iza koje stoji kuća Crocus apps. Njena glavna odlika su živopisni, raznobojni i vrlo artistički filteri, i to 130 njih. Iako su pojedini već standardni i možete ih naći u mnogim ćoškovima Google Play prodavnice, drugi su, opet, sasvim neobični i jedinstveni. Cambi tako omogućava svojim korisnicima da obične fotografije pretvore u mala umjetnička djela.

Uređivanje fotografija je moguće iz galerije, na vrlo jednostavan način, ali i u realnom vremenu, aktiviranjem filtera i prije samog hvatanja kadra. Očekivano, Cambi nudi i brojne mogućnosti naknadne podjele fotografija kroz društvene mreže.

Aplikacija je besplatna, uz mogućnosti doplate za pojedine funkcije. Svi ljubitelji živih boja i digitalne umjetnosti mogu da je preuzmu iz Google Play-a.