aplikacije

Written by

Aplikacije za ljubitelje fudbala

m:ovo m:ono| Views: 655

Fifa aplikacija za telefon

Od početka ove godine, svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju početak najvažnijeg događaja kad je ovaj sport u pitanju – Svjetskog prvenstva koje se ove godine održava u Brazilu. Šta povezuje mobilne telefone i SP u fudbalu? Aplikacije posebno napravljene za ovaj veliki događaj, a mi vam preporučujemo one najbolje.

 

ESPN FC Soccer & World cup

Ova aplikacija namijenjena telefonima koji rade na Android i iOs obezbjediće vam sve potrebne informacije vezane za predstojeće FIFA 2014 SP. Ukliko je skinete gotovo u minutu ćete dobijati najnovije rezultate, vijesti i izvještaje ne samo za Mundijal, nego i za ostala popularna klupska takmičenja tokom cijele godine.

Mane ove aplikacije su što je namijenjena više američkom tržištu, ima previše reklama i potrebno je da imate bolji smartfon.

(preuzmite igricu)

 

FIFA official app

Ako ste veliki fan fudbala ovu aplikaciju jednostavno morate imati na svom telefonu barem do sredine jula mjeseca kada svijet dobija novog svjetskog šampiona. Aplikacija obiluje informacijama o igračima, ligama kao i o samoj FIFA organizaciji. Pregledna je i sjajno dizajnirana.

Odlične fotografije, video zapisi, najnovije informacije, zanimljivosti pa čak i neki prijenosi uživo je ono što vas čeka ukoliko skinete ovu aplikaciju sa Google play virtuelne trgovine.

(preuzmite igricu)

 

FIFA 14 by EA sports

Ako vam je potrebno da “ubijete vrijeme” između dvije utakmice onda vam je ova igrica prijeko potrebna da zadržite takmičarski duh. Zaigrajte fudbal sa reprezentacijama koje se ove godine takmiče u Brazilu sa zvaničnim timovima i sa oficijelnom loptom po imenu “Brazuca”.

Svi koji već imaju ovu igricu na svojim mobilnim uređajima treba da instaliraju apdejt i umjesto sa klubovima zaigraju fudbal sa reprezentacijama.

(preuzmite igricu)

Foto: fifa.com