Apple ima nove (i sjajne) bežične slušalice

Written by

Apple ima nove (i sjajne) bežične slušalice

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 646

Apple je predstavio svoje nove bežične slušalice, nazvane AirPods Pro, koje su već osvojile brojne korisnike širom planete.

AirPods Pro su, kako ističu iz Apple-a, posebna kategorija uređaja, a ne nasljednice prve i druge AirPods generacije. Ove nove slušalice imaju premijum funkcije, pa samim tim i premijum cijenu.

Dostupne su samo u bijeloj boji, baš kao i AirPods. Ipak, ono što ih svakako razlikuje su dodatni mikrofoni koji su ugrađeni u vanjski dio kućišta, a pomoću kojih slušalice mogu da snime okolnu buku te je uklone. U Apple-u tvrde da slušalice to čine 200 puta u sekundi.

Iako pozadinsko potiskivanje buke nije nešto novo, činjenica je da su već i prve AirPods slušalice bile toliko kvalitetne da jedino možemo pretpostaviti kako to izgleda kada je, dakle, u pitanju unapređena verzija.

Razlika je prisutna i u gumenim nastavcima, s obzirom da novi uređaj dolazi u tri veličine, kako bi se lakše prilagodio svim korisnicima, uz prisustvo softvera koji će vam ukazati da li je model koji koristite i pogodan za vas.

Ukupna autonomija slušalica je 24 časa, odnosno 4,5 časova za jedno kontinuirano slušanje. Nakon toga ih je, u kutiji za punjenje, moguće i bežično napuniti.