Written by

Besplatan Alcatel Pixi 3 uz Kombinuj tarifu za potpunu kontrolu troškova!

moj android| Views: 491

alcatel pixi 3

Ukoliko želite dobar Android telefon, za koji ne morate izdvojiti veliki novac Alcatel Pixi 3 je pravi izbor za vas, jer ovaj model možete dobiti potpuno besplatno uz Kombinuj 20 tarifu!

Riječ je o promotivnoj ponudi, a ukoliko nekim slučajem ne znate šta je to Kombinuj tarifa, radi se o idealnom rješenje za sve postojeće prepaid korisnike, koji žele da unaprijede mobilnu komunikaciju i obezbijede potpunu kontrolu nad troškovima.

Šta je tačno Kombinuj tarifa?

Tarifni model Kombinuj je, zapravo, spoj postpaid i prepaid pogodnosti m:tel mobilne telefonije. Korišćenjem ove tarife možete kontrolisati  i ograničiti vaše mjesečne troškove dogovorenom pretplatom, a uz mogućnost dopune računa klasičnom FREND dopunom.

Takođe, uz fiksni račun možete sebi obezbijediti bonus u vidu dopune na računu za razgovore i poruke, kao i bonus za mobilni internet.

Zašto odabrati Kombinuj tarifu?

U skladu sa svojim potrebama i navikama možete odbrati Kombinuj tarifu sa cijenom od 10, 20 ili 30 KM, a iznos koji odaberete biće izražen na vašem računu. Takođe, zavisno od tarife za koju ste se odlučili, dobićet i dodatni bonus od dvije, pet, odnosno deset KM, kao i bonus od 400 MB mobilnog interneta.

Potpuna kontrola troškova

Uz Kombinuj tarifu veoma lako možete kontrolisati svoje troškove, jer uvijek imate isti iznos mjesečnog računa, bez mogućnosti njegovog naknadnog prekoračenja.

Kombinuj Flex i Kombinuj Flat

Kombinuj tarife nudi izbor između Kombinuj Flex i Kombinuj Flat tarife, zavisno od toga da li više razgovara obavljate u m:tel mreži ili u drugim BiH mrežama.