Written by

Brzina koja ti daje sve – 4 GB za 2 KM

iz ponude, m:vijesti| Views: 2517

Obezbijedi svoje bonuse uz m:tel Dopuna XY tarifni plan

 

Sada možete još više surfovati, lajkovati i dijeliti najbolje trenutke uz 4G brzine neta jer m:tel Dopuna XY tarifni plan vam donosi čak 50 % popusta.

Dolaskom 4G mreže i velikim brzinama mobilnog interneta m:tel je odlučio da vas počasti i sa još više mobilnog interneta za surfovanje po vašoj mjeri. Korisnici m:tel-ove XYnet tarife i oni koji to postanu kupovinom startnog paketa, ili promjenom tarife, u mogućnosti su aktivirati XY tarifni plan sa 50 % popusta u kojem za 2 KM dobijaju 4GB mobilnog interneta u trajanju 7 dana.

U zavisnosti od vaših potreba za 2 KM možete odabrati i opciju od 20 GB neta koja traje 1 dan ili opciju FB i IG koja traje 10 dana. Za 3 KM možete odabrati opciju 30 GB koja traje 3 dana.

Nakon potrošene količine brzog mobilnog interneta, surfovanje možete nastaviti po manjoj brzini do isteka važenja XY plana.

Popust na XY tarifni plan vrijedi do 31.05.2019. godine, a za sve ostale detalje o ponudi pozovite 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba ili neko od naših prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine.