blog_samsungs10

Written by

Budućnost je na ekranima Samsung Galaxy S10 serije

iz ponude, m:vijesti| Views: 1120

Novu Galaxy generaciju telefona, pronađite u m:tel ponudi

 Nova generacija mobilnih telefona je stigla. Samsung Galaxy S10 serija ne predstavlja samo najbolje i najjače telefone kompanije Samsung, već i potpuno novi dizajn kojim se jasno iskazuju sve njihove moćne prednosti. Uređaje ove “svemoguće” serije sada možete pronaći u m:tel ponudi.

Nova Galaxy generacija donosi očekivano vrhunske performanse i kvalitet izrade, uz brojna inovativna rješenja, “Infinity-O” ekran pruža iskustvo kao u bioskopu, sa stvarnim bojama u svakom kadru. Model S10+ ima čak pet kamera. Ultrasonični senzor za otisak prsta smješten je direktno na ekranu i pruža bezbjednost kao u trezoru. Tu je i nevjerovatno brzo bežično punjenje i bežično punjenje drugih uređaja samim telefonom.

Sa kamerama S10 serije ne treba vam profesionalni fotograf jer ćete u džepu uvijek imati punu opremu objektiva i prijedloge za najbolje fotografije. Telefoto kamera sa nevjerovatnim zumiranjem, širokougaona kamera za svakodnevne trenutke i savršena ultraširoka panoramska kamera, omogućiće najkvalitetnije snimke bilo kad i bilo gdje.

Telefoni S10 serije se zahvaljujući pametnoj tehnologiji prilagođavaju korisniku, a ne obrnuto. Oni pamte korisničke navike i potrebe, postajući tako neizostavan dio njegove svakodnevice.

Uređaji S10 serije svakodnevne stvari pretvaraju u čudo i mijenjaju način na koji ste vidjeli svijet kroz svoj telefon.

Uz preporučenu Pretplata: L+ tarifu, Samsung Galaxy S10 može biti vaš uz mjesečnu ratu od 36,87 KM. Model Samsung Galaxy S10+ u preporučenoj  Pretplata: XXL+ tarifi dobićete uz mjesečnu ratu od 13,77 KM a Samsung Galaxy S10e u Pretplata: M+ tarifi stiže sa mjesečnom ratom od 44,10 KM.

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, pozivom 080050000 ili na www.mtel.ba.